دسته‌بندی نشده, مصالح و تجهیزات ساختمانی

تامین برق وارزان شدن سیمان

تامین برق

 تأمین برق اولویت اصلی در حوزه فولاد و سیمان می باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت تأکید کرد که رصد روزانه میزان موجودی و تولید سیمان و فولاد در کشور و آسیب شناسی واقعی از مسائل ضروری در کشور به شمار می آید و تأمین برق را می توان اولویت اصلی حوزه فولاد و سیمان جهت حفظ تولید دانست.

شب گذشته یعنی چهارم مرداد ماه، در جلسه کارگروه تنظیم بازار، علیرضا رزم حسینی، با تأکید بر مشکلات ناشی از قطعی برق در کشور، اذعان کرد که تصمیمات اتخاذ شده در وزارت نیرو، قطعی برق واحدهای مختلف صنعتی را در پی داشته و واحدهای تولیدی فولاد و سیمان متحمل بیشترین میزان فشار ناشی از این قطعی شده اند.

تأمین برق اولویت اصلی در حوزه فولاد و سیمان می باشد.

سیمان

وی در ادامه افزود، پیشنهادات وزارت صمت جهت به حداقل رساندن صدمات ناشی از قطعی برق در حوزه صنعت، پذیرفته نشد، و همچنین اظهار کرد که در بازار، تغییری در میزان تقاضا صورت نگرفت و این مسئله در صورت رسیدن عرضه به مقدار 30 درصد، مشکلاتی را به صورت طبیعی ایجاد خواهد نمود.

تأمین برق بایستی تمرکز اصلی در صنعت سیمان و فولاد جهت افزایش تولید باشد. به گفته وزیر صمت، در صنایع سیمان و فولاد در شرایط کنونی، مسئله اصلی کم بودن میزان تولید بوده و بایستی بر تولید متمرکز شد که البته این مسئله به تأمین برق و انرژی لازم برای این صنایع نیاز دارد.

ضرورت برق

همچنین وی بر ضرورت ارزیابی موضوعات مربوط به توزیع در کارگروه های خصوصی تأکید نمود و بررسی کارشناسی آن جهت گرفتن بهترین تصمیم به منظور برطرف کردن چالش نظام توزیع موجود را ضروری دانست.

علاوه بر آن وزیر صمت اظهار داشت که از سوی وزارت صمت بیشترین میزان مطالبه جهت تأمین برق واحدهای تولیدی از وزارت نیرو، در این مدت صورت گرفت.

و به پیگیری مستمر و جدی این موضوع پرداخته و امیدوار هستیم که قادر به رفع این مشکل تولید با همت و یاری وزارت نیرو باشیم.

رزم حسینی بیان نمود، میزان برق مصرفی که اکنون برای این واحد ها در نظر گرفته شده، فقط جهت گرم نمودن کوره ها می باشد و همین سبب به وجود آمدن نوعی چالش در قرارداد های داخلی صنایع سیمان و فولاد و حفظ بازارهای خارجی می ‌گردد.

 

رصد روزانه تامین برق در صنعت فولاد و سیمان کشور و آسیب ‌شناسی واقعی

 

از موارد مهمی که وزیر صمت بر آن اصرار داشت و برخورد قانونی با تخلف های موجود در این زمینه را خواستار بود، نظارت انبار ها برای سازماندهی بازار و همچنین ضرورت آسیب شناسی و رصد روزانه میزان تولید فولاد و سیمان در کشور می باشد.

با توجه به اینکه در حال حاضر تنظیم بازار با شرایط عادی بسیار متفاوت است.

رزم حسینی به نقش پررنگ رسانه در عبور از بحران اشاره نمود و ابراز کرد که عده ای از صاحبان قلم به جای اینکه در بازار به نحو مطلوبی آرامش را برقرار نمایند.

بیشتر باعث تشدید التهابات در بازار می گردند و جلوی تولید و تصمیمات درست را می‌ گیرند.

 

رفع قطعی برق در صنایع فولاد و سیمان

 

وی با ذکر این موضوع که اکنون در شرایطی می باشیم که کرونا، خشکسالی، تحریم و قطعی برق مشکلاتی را برای مردم به وجود آورده است.

از آنجایی که نواحی گرمسیر کشور در فصول گرم احتیاج شدید به برق دارند، با بررسی‌ های کارشناسی و یک سری اولویت بندی های ضروری باید به مدیریت آنها پرداخت.

بر این اساس، وزیر صمت از وزارت نیرو خواست تا تامین برق صنایع تولیدی سیمان و فولاد و تعهدات مربوط به معادن که به هر دلیلی عملیاتی نشده است را در اولویت کار خود قرار دهد.

زیرا تامین برق این واحد های تولیدی جهت رفع موانع، از موضوعات مهم وزارت صمت می باشد. از این رو، به تمامی صنعتگران اطمینان داد که از امکانات موجود برای رفع مشکلات استفاده می نمایند.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *